ANNONSERA WEBB

Vill du annonsera på offentligaaffarer.se?

OffentligaAffarer.se har sitt ursprung från magasinet Offentliga Affärer, som Hexanova Media Group har publicerat sedan 1992, med fem utgåvor per år. Tidningen är mycket välkänd och uppskattad bland de grupper som arbetar med affärsrelaterade frågor i ledningsfunktion inom hela den offentliga förvaltningen, som inkluderar Stat, kommuner och landsting samt offentligt ägda bolag och verk.

OffentligaAffarer.se vänder sig i första hand till chefer och ledare inom offentlig sektor och har en tydlig redaktionell inriktning mot just de offentliga affärerna. Områden såsom ekonomi, upphandling, ledarskap, juridik, säkerhet och verksamhetsutveckling är tongivande ämnen vi tar upp i tidningen och du finner också de flesta av våra läsare inom dessa yrkeskategorier.

Målgrupp: Upphandlingschefer, inköpare/upphandlare, verksamhetschefer, förvaltningschefer, IT-chefer, ekonomichefer, finanschefer, personalchefer, säkerhetschefer och andra beslutsfattare i den offentliga sektorn (stat, kommun, landsting samt offentligt ägda bolag och verk).

Webbannonsering - format och priser

Display
Format: 300 x 600 pixlar
Vår Displayannons tar upp stor yta i höger- och vänsterkolumnen och ger bra exponering mot alla besökare på OffentligaAffarer.se.
Denna placering visas även i mobila enheter.
9 900 kronor per vecka

Banner 1
Format: 300 x 300 pixlar
Denna annons har ger hög exponering då den placeras bland de senaste nyheterna på alla sidor.
Denna placering visas även i mobila enheter.
5 900 kronor per vecka

Native
Format: artikel ink. bild och länk
Här får du möjligheten att publicera din egen redaktionella artikel på offentligaaffarer.se. Ett naturligt annonsformat som ger mer information än en banner.
Denna placering visas även i mobila enheter.
19 900 kronor

Nyhetsbrev

Offentliga Affärers nyhetsbrev kommer ut varje torsdag. Med anledning av att de valt att prenumerera på nyhetsbrevet är målgruppen särskilt nyhetsintresserad. Annonsering i nyhetsbrevet möjliggör att uppnå frekvens i en attraktiv målgrupp.

Banner
640 x 100 pixlar
Placering: Mellan artiklarna i nyhetsbrevet.
Format: jpg, png, gif
3 900 kronor per brev

Alla priser anges exkl. moms

För mer information och bokning kontakta:

Marknadsavdelningen

E-post: marknad@hexanova.se