Dags för Almedalsveckan 2019

Almedalsveckan är världens största demokratiska mötesplats för alla som vill diskutera samhällsfrågor. Som Sveriges största affärstidning riktad till landets offentliga sektor är det en självklarhet för OFFENTLIGA AFFÄRER att delta.
Med mer än 50 år av historia har Almedalsveckan format sig till en självklar mötesplats för politik, näringsliv, offentlig sektor, organisationer, m.fl. Veckan är öppen för alla.
Nionde gången för OA
OFFENTLIGA AFFÄRER arrangerar för nionde året i rad, tillsammans med relevanta partners, seminarier på teman som vi även bevakar redaktionellt. Hela OFFENTLIGA AFFÄRERS digra program hittar du via länken:
https://www.offentligaaffarer.se/event/offentliga-affarer-almedalen/
Olof Palme höll tal 1968
Parken Almedalen, nära havet och mitt i världsarvsstaden Visby, var den ursprungliga platsen när Olof Palme ställde sig på ett lastbilsflak och höll sitt sommartal. Resten är historia. Idag pågår evenemangen runt om i stadskärnan och även på andra håll i staden årligen i början av juli. Detta har kommit att kallas Almedalsveckan.
Evenemangen finns med i det officiella programmet och de är kostnadsfria och öppna för alla. Utöver det pågår det även slutna evenemang, föreställningar och diverse tilldragelser.
Spontana möten
Men framförallt inträffar otroligt många planerade och spontana möten i Visby under dessa dagar. Varmt välkommen till OFFENTLIGA AFFÄRERS tält (H521) på Strandvägen/hörnet hamnplan. Tillsammans kan vi jobba för kunskap, inspiration och nöje och skapa framtidens välfärdssamhälle!
Anmäl dig till OFFENTLIGA AFFÄRERS succémingel:
https://app.bwz.se/hexanova/b/v?survey=36&ucrc=3C6BAE0F22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *