Ny webb för Nyköping

Nu lanserar Nyköpings kommun en ny webbplats. Den nya sajten, med cirka 130 000 besök i månaden, får en ny grafisk profil och förbättrad användarvänlighet. Bakom sajten står digitala fullservicebyrån Avantime och varumärkesbyrån Brand Reality.

– På den nya sajten har det blivit lättare att hitta. Snabbare vägar till rätt information och tydliga ikoner har tagits fram för att underlätta för besökaren. Vi har också anpassat webbplatsen för snabb och tydlig information vid en eventuell krissituation. Efter hand som e-tjänster växer fram i kommunens verksamheter kommer det också bli smidigare att få sina ärenden uträttade, säger Åsa Reiland, webbstrateg på Nyköpings kommun.

Tillgänglig för alla
Webbplatsen ska vara tillgänglig för alla målgrupper. Med bra teknik, god pedagogik och enkelt språk är webben anpassad för människor med olika former av funktionsnedsättningar.

Bakom den nya designen samt implementering och uppgradering till EPiServer 6 står digitala fullservicebyrån Avantime och varumärkesbyrån Brand Reality.

– Nyköping har fått en modern och lättnavigerad sajt som förser de 130 000 besökarna med den information de behöver, säger Åsa Söderbaum, Project Manager på Avantime.

Avantime Group AB är en digital fullservicebyrå som hjälper företag och organisationer med  marknadsföring, affärsutveckling och strategiska IT-lösningar med fokus på affärsnytta. Bolaget grundades 2003 och sysselsätter idag 50 personer. Avantime finns representerade i Stockholm, Oslo, Luleå, Örebro och Lund.
Källa: Avantime

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *