Offentliga Affärer i Almedalen 2017

Nu är vårt program för Almedalen klart och det är ett riktigt bra program med högaktuella föreläsare, seminarier och vassa paneldebatter. Intresset för våra programpunkter är alltid stort och lockar många besökare. Det är sjunde året i rad som vi är med i Almedalsveckan och det är en av våra höjdpunkter för året.
Här är några axplock ur programmet:

  • Inrikesminister Anders Ygeman kommer prata om den nationella säkerhetsstrategin som omfattar alltifrån trygghet, säkerhet och hälsa till att försvara frihet, säkerhet och rätt till självbestämmande. Hur ser strategin ut för att nå dessa mål? Hur blir vi trygga och säkra?
  • Advokatfirman Lindahl, med bland annat Helena Rosén Andersson, berättar om Lindahls lansering av Den rationella upphandlingsstrategin i Almedalen. Den strategin har den kommersiella affären i fokus och kompletterar regeringens Nationella upphandlingsstrategi.
  • En annan het programpunkt handlar om ledarskap och är den som vi valt att kalla Framgångsrika kvinnliga ledare som förebilder. Kvinnliga starka förebilder blir fler och fler. Vi har valt att lyfta fram några som är ledare för olika organisationer och som blivit förebilder för många i Sverige.

Vi har också alltid välbesökta och heta paneldebatter. En av dessa paneldebatter som nog kommer att bli riktigt intressant är debatten Alternativa fakta inom offentlig upphandling. Den handlar om att fler företag lämnar offentliga anbud och de leverantörer som vinner ofta använder sig av ”alternativa fakta” för att vinna. Vad gör vi åt detta? Debatt mellan experter inom offentlig upphandling.
Detta och mycket mer händer hos oss på Offentliga Affärer i Almedalen. Se till att träffa oss där och läs vårt mycket intressanta program. Missa inte att ha koll på när vi pratar om just ditt område. Se till att vara på plats.
Hela programmet finns att läsa här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.