Upphandlingsdagarna till Kistamässan

Upphandlingsdagarna växer vidare, därför byter man lokal till Kistamässan. En anläggning som håller hög kvalitet när det gäller teknik och service samt har ljusa moderna lokaler.
”Genom att flytta Upphandlingsdagarna säkerställer vi fortsatt hög kvalitet i leveransen till både deltagare och utställare”, säger Urban Nilsson, eventansvarig för årets dagar, som menar att fördelarna är flera. ”Kistamässans geografiska lättillgänglighet är en av fördelarna med en flytt”, tillägger han.
Kistamässan är placerad i hjärtat av Kista Science City. På endast tolv minuter tar du dig med pendeltåg mellan Stockholm C och mässområdet. Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkel till och från mässan oavsett destination. I direkt anslutning till Kistamässan och i närområdet finns dessutom gott om parkeringsplatser.
En annan viktig anledning till beslutet att flytta Upphandlingsdagarna är behovet av bättre tekniska lösningar och högre servicenivå, samt bättre möjligheter att undvika överhörning mellan seminarielokaler och utställningen. Vidare finns det goda övernattningsmöjligheter i nära anslutning till mässan och med förbättrade kommunikationer ges möjlighet att välja centralt boende i Stockholms innerstad som alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *