Uppstart för Upphandlingsdagarna 2018

Upphandlingsdagarna 2018 kan tyckas ligga långt fram i tiden. Men programrådet har redan påbörjat sitt arbete för att skapa ett program i världsklass till kommande dagar i januari.
Den 11 april träffades ett 15-tal personer från myndigheter, organisationer och näringsliv för att samtala om vilka ämnen som är hetast och vad som deltagare förväntar sig i seminarieväg på de kommande Upphandlingsdagarna.
En utvärdering gjordes av Upphandlingsdagarna i år, baserat på enkätsvar från deltagarna själva. Det stora flertalet deltagare är nöjda eller mycket nöjda. Vissa punkter kan utvecklas och förbättras.
Bland de företrädda instanserna märks PostNord, SKL, HBV, Svedavia, Skatteverket, Advokatfirman Lindahl, Polisen, Borås kommun och många fler.
Följ OFFENTLIGA AFFÄRER här på webben samt på Facebook och givetvis papperstidningen för mer information som vi successivt kommer att portionera ut fram till årets stora händelse 2018!
Bilden: Daniel Moius, polismyndigheten, i samspråk med Peter Ljungbro, operativ chef på Hexanova och ansvarig för Upphandlingsdagarna 2018. FOTO: BO HÖGLANDER.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *