Easyfairs förvärvar Upphandlingsdagarna

Easyfairs förvärvar konferensen och mötesplatsen Upphandlingsdagarna och fortsätter sitt samarbete med Hexanova.
Vi på Offentliga Affärer kommer fortsätta att dela ut priset Handslaget för årets bästa upphandlare eller upphandling under Upphandlingsdagarna.

Hexanova och Easyfairs har inlett ett samarbete som innebär att Easyfairs tar över Upphandlingsdagarnas praktiska genomförande, vilket sker redan inför nästa evenemang redan i januari 2018. Hexanova och Offentliga Affärer kommer fortsätta att vara en stark partner och delaktig i utformning av både innehåll och marknadsföringen. Det nya samarbetet kommer att skapa en ännu bättre arena för personliga möten, kompetensutveckling och affärsmöjligheter i framtiden.
– Sett ur Hexanova och Offentliga Affärers perspektiv är vi stolta över att ha etablerat och utvecklat en ledande mötesplats där de offentliga affärerna får välförtjänt fokus. När vi nu närmar oss vårt femtonde år som arrangörer blir detta ett naturligt steg att ta. Vi ser stora möjligheter för Upphandlingsdagarna att fortsätta utvecklas positivt ihop med en kunnig organisation som Artexis, säger Urban Nilsson, VD på Hexanova events.
Upphandlingsdagarna är Sveriges största årliga konferens och mötesplats inom svensk och offentlig upphandling. Nästa konferens arrangeras den 31 januari – 1 februari på Kistamässan i Stockholm.
– Vi ser med glädje fram emot vårt samarbete med Hexanova. Upphandlingsdagarna är en väletablerad konferens och blir ett bra komplement till vår portfölj inom offentlig sektor. Vår avsikt är att fortsätta utveckla detta fina koncept tillsammans med våra partners och Hexanova, säger Lena Malm Stark, COO på Easyfairs Stockholm.
På Bilden syns Urban Nilsson, VD på Hexanova och Peter Wanderydz, VD på Artexis Easyfairs Nordic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.