Hyllas för komplex logistiklösning

BluJay får ett fint pris för företagets mjukvara för att hantera komplexa logistiktjänster. Förmågan att förvandla enorma datamängder till insikter som leder till kloka beslut framhålls i motiveringen.

Det framgår av ett pressmeddelande som nått OFFENTLIGA AFFÄRER.

Amerikanska BluJay Solutions är en global marknadsledare på tjänster och mjukvaror för att hantera värdekedjor (supply chain management). Nu har BluJays LSP Platform tilldelats priset 2020 Product Leadership Award, av det framstående analys- och konsultföretaget Frost & Sullivan.

LSP står för logistics service providers. Det handlar om företag som erbjuder logistiktjänster, som transporter. Eftersom det ofta inbegriper flera olika typer av transporter, kontakt med flera olika partner, komplex lagerhållning, flera olika regelverk för till exempel tullhantering, med mera, så är det lätt att förstå att det handlar om att erbjuda enkla lösningar för komplexa verksamheter.

Unik kombination
– BluJay har lyckats med nytänkande genom en unik kombination av data, nätverk och applikationer, vilket förbättrar verksamheten för så väl världens ledande logistikföretag, som för tillverkande företag, distributörer, fraktföretag och återförsäljare. BluJay har skapat ett verkligt friktionsfritt arbetsflöde för värdekedjor, skriver Sankara Narayanan, senior analytiker på Frost & Sullivan, som motivering till utmärkelsen.

Han framhåller att BluJay lyckats kombinera nätverk och applikationer, så att enorma datamängder kan förvandlas till insikter som det går att agera utifrån. Beslut kan fattas vid rätt tidpunkter och blir bättre och mer lönsamma. Enkelt uttryckt skapar BluJay ordning och reda i den enorma transport- och logistikröran.

Ytterligare en fördel som nämns är att BluJays LSP Platform ger stöd för olika typer av affärsmodeller i ett och samma användargränssnitt.

– Vi uppskattar erkännandet från Frost & Sullivan, som kommer i samband med våra framgångar i Europa under 2020, säger Jan-Paul Boos, Europachef på BluJay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *