Mental träning på Chefsdagarna

Tina Thörner har sadlat om från att vara professionell kartläsare på heltid till att hjälpa andra att finna motivation att uppnå sina mål och utmaningar. Under Chefsdagarna i Helsingborg får du ta del av hennes kunskaper.

Tina Thörner har oerhört många järn i elden, föreläsningar, motorsporten, tv-underhållning, ambassadörsuppdrag för Unicef och bokprojekt. Finns det något projekt du brinner mer för just nu?

– Jag brinner för allt jag gör – så det är inget som känns bättre än det andra. För mig är det viktigaste att ha olika utmaningar mer än något annat! Jag behöver variation och älskar det. Bara ett jobb för mig skulle inte vara jag, säger hon.

I september besöker hon Chefsdagarna för att inspirera.

– Det kommer att handla om att våga och ha mod att bryta invanda mönster – sätta mål som är lockande och drivande utan att arbetet blir ”att slava”. Man kanske ska våga efterlikna idrottslagen mera – inte bara träna fysiken, det vill säga yrket, utan även träna upp och styra tanken som i sin tur styr känslorna som sedan blir vårt agerande, vårt ordval och även tonläget. Vill man lägga ribban högt som chef så är min tro att man ska börja hos sig själv och verkligen leva sin bästa förebild – det underlättar för att kommunicera mål och visioner, säger Tina Thörner.

Själv drivs hon i första hand av sitt kall. Hon har mål och visioner om hur hon vill skapa sin lyckliga vardag och det är vad hon prioriterar. Kvalitet i varje dag, istället för kvantitet.

– Jag drivs av att jag verkligen vill, kan, ser och känner det jag vill uppnå. Lidelse är viktigt – jag har någon form av intresse i allt jag gör, det är väldigt sällan jag gör saker jag mår dåligt av.

 

Chefsdagarna arrangeras i Helsingborg den 31 augusti-1 september.

En längre artikel med Tina Thörner kommer i Offentliga Affärer nr 4, med utgivning 30 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *