Nyblomgruppen

Nyblomgruppen är 16 företag som aldrig tummat på sin lokala förankring.

Nyblomgruppen består idag av 16 väletablerade familjeföretag. Dessa är Nybloms AB i Kalmar, AB Gunnar Pellvik i Falköping, AB Helmer Nilsson i Växjö och Ljungby, Paul Hall AB i Jönköping, ÖresundsPapper AB i Malmö, TAmix i Sölvesborg AB, Östgöta Papper AB och Pacson AB i Linköping och Motala, ÅG-Emballage i Stockholm, Norrpartner AB i Sundsvall och Östersund, Papperspartner AB i Skellefteå och Umeå samt våra samarbetspartners Ahnviks Papper AB i Borås, AMJ Papper AB i Kiruna, KJ Papper & Emballage AB i Karlstad och Säffle, Magnusson & Freij AB i Göteborg och ML Försäljnings AB i Stockholm.

Gemensamt för oss alla är att vi har en lång historia och stark lokal förankring. Den personliga kontakten med våra kunder är grundläggande i vår verksamhet och den höga kvalitén ska vara ett riktmärke när det gäller såväl service som produkter. Samarbetet i gruppen gynnar våra kunder både kunskaps- och prismässigt.

Tillsammans har vi 250 medarbetare och 17 butiker över hela landet med en omsättning på ca en miljard kronor. Vi har tillsammans med norska Maskegruppen bildat Cathay, ett inköpsbolag på plats i Kina som söker upp leverantörer, förhandlar för vår räkning och kvalitetssäkrar leveranserna. Samarbetet med Maskegruppen gör oss till en av Nordens ledande grupper inom hygienpapper, rengöringsprodukter och förnödenheter för industri och kontor. Vi är delägare i INPACS (International Partner for Cleaning and Hygienic Supplies) vilket är en sammanslutning av sju europeiska distributionsgrupper med en omsättning på 15 miljarder kronor.

Välkommen till Nyblomgruppens senaste katalog

Den innehåller c:a 4500 artiklar inom områdena Industriemballage, Hygien & Torkpapper, Städ & Skyddsprodukter, Servering & Catering, Butiksemballage och Kontorsmaterial.
Vårt avtal med VHS gäller områdena Hygien & Torkpapper, Servering, Handskar, Påsar & säckar, samt rengöring och redskap.
Alla dessa produkter finner ni i vår nya produktkatalog.
Välkomna att pröva oss.


Företagsnamn:

Nyblomgruppen AB

Omsättning:
1,0 Miljard SEK

Antal anställda i Sverige:
250 st

Etablerat år:

1997. Vissa bolag i koncernen etablerade
sedan 1927.

Huvudkontor:
Kalmar

Regional representation i Sverige:

Försäljning och leverans genom våra 16 bolag.

Certifieringar miljökvalitet:

Iso 14001 och 9001.

Aktuellt ramavtalsområde/aktuella
samarbetspartner:

Hygien och Städprodukter.

Giltighetstid:
2008-11-17 – 2010-11-16 med rätt till förlängning 2012-11-17.

Referenser inom offentlig sektor:

Göteborgs stads Upphandlings AB, Kalmar läns kommuner, Kronobergs läns kommuner, Jönköpings kommun.

Kontaktperson:

Per Sundberg
Telefon: 040-597788
Fax: 040- 597771
E-post: per.sundberg@nyblomgruppen.se

Hemsida:
www.nyblomgruppen.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *