Seattle moderniserar sitt IT-landskap

Med hjälp av Ivanti har Seattle i nordvästra USA dragit nytta av ett enhetligt, moderniserat IT-landskap för att få bättre överblick kring stadens hårdvara.

Det framgår av ett pressmeddelande till OFFENTLIGA AFFÄRER.

Seattle har börjat att använda Ivanti Neurons tjänster för att skapa effektiva, repeterbara IT-processer. Man planerar även att använda verktyget för att bättre kunna upptäcka, spåra och optimera sina IT-tillgångar. Avtalet gäller företagets tjänster för IT Service Management (ITSM) och IT Asset Management (ITAM).

För att möjliggöra konsolidering av 50 IT-avdelningar till en enda enhetlig avdelning, valde Seattle stad att förlänga sin Ivanti Neurons for ITSM-lösning med Ivanti Neurons för ITAM. Detta gör att Seattle kan standardisera och mogna sina IT-processer för att bli mer effektiv och gör det samtidigt möjligt för dess IT-team att undvika dubbelarbete.

”Nu kan vi ha full koll”
– Innan vi slog samman alla avdelningar till ett gränssnitt saknade vi insyn i vilka program som fanns tillgängliga och hur de användes. Nu kan vi integrera våra processer fullt ut ha koll på alla program- och hårdvarutillgångar vilket sparar tid och pengar. Dessutom kan vi automatisera manuella processer och säkerställa snabbare leverans av viktiga tjänster och support för våra kunder, säger Jenny Rock, ITSM Product Engineer vid City of Seattle.

Seattle har nu en övergripande bild av all IT-programvara och hårdvarutillgångar från moln till den digitala kanten, vilket har varit avgörande eftersom man har mer än 15 000 anställda som använder sig av 7 900 bärbara datorer, 2 000 surfplattor och 12 000 stationära arbetsstationer.

– Med Ivanti för vi nu alla våra tillgångar till ett moderniserat ITSM-gränssnitt och kommer att sätta upp åtgärder, regler och processer för att hantera vår hårdvara. Sammantaget är vårt mål att minimera både förluster och ineffektiva processer, förklarar Jenny Rock.

Om Ivanti
Ivanti möjliggör den allestädes närvarande arbetsplatsen. På en sådan arbetsplats använder anställda otaliga enheter för att komma åt IT-applikationer och data över olika nätverk för att vara produktiva var de än befinner sig. Ivanti Neurons automatiseringsplattform ansluter företagets branschledande enhetliga slutpunktshantering, zero-trust-säkerhet och tjänstelösningar för företag, och tillhandahåller en enhetlig IT-plattform som gör det möjligt för enheter att självläka och självsäkra sig samt ger användare möjlighet till självbetjäning. Över 40 000 kunder, inklusive 78 från Fortune 100, har valt Ivanti för att upptäcka, hantera, säkra och underhålla sina IT-tillgångar från moln till edge och ge utmärkta slutanvändar-upplevelser för anställda, oavsett var och hur de arbetar. Besök www.ivanti.com och följ @GoIvanti för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *