Svenskt företag utvalt av världsaktör

Cloud Security Alliance tar hjälp av svenska Peelit i utvecklingen av riktlinjer för säker implementering av SAP i molnet.

Det framgår av ett pressmeddelande. Cloud Security Alliance, världens ledande organisation för implementering av SAP, arbetar med att definiera bästa praxis för säker implementering av SAP i molnet. Svenska Peelit, del av Omegapoint, har deltagit  i utvecklingen av de nya riktlinjerna i guiden, som används av företag och organisationer över hela världen.

SAP är världens ledande affärssystem och styr affärsverksamheterna hos företag. Guiden hjälper företag i deras digitala transformationsresa och i deras implementering av SAP i molnet.

”Väldigt stort”
–  Att bli utvald av Cloud Security Alliance att delta i utvecklingen av denna guide, för ett litet svenskt företag som vårt är väldigt stort och borgar för vår kunskap inom SAP, säger Fredrik Pihl, vd på Peelit. Vi är mycket stolta över förtroendet.

Utan ett ramverk, som anpassas för kontroll av olika standarder, kan säkerhetskonfigurationer och sårbarheter för moln-applikationer, vara väldigt svåra att genomföra. Genom guiden får SAP-administratören både en detaljerad granskning av kontrollens implementering och en uppsättning checklistor för kontroller. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.