Vem förtjänar stora chefspriset?

Juryn har nu utsett tre nominerade till Stora Chefspriset. Priset delas ut på Chefsdagarna i Helsingborg den 31 augusti – 1 september. Priset ska gå till en chef som med ett inkluderande förhållningssätt leder sin organisation in i framtiden.

Priset utdelas årligen av Svensk Chefsförening och de nominerade är:

Lisa Eriksson, avdelningschef, KTH

Lisas styrka som chef ligger i hennes förmåga att med stor tillit och respekt uppmuntra olikhet och tillvarata individuella styrkor, vilket skapar en trygghet hos individen och stark tillhörighet inom gruppen. Med ett ledarskap som är strategiskt, progressivt och visionärt bygger hon en stark och dynamisk organisation med inbyggd tillväxtpotential som är bevisat framgångsrik.

Pär Eriksson, kommundirektör, Eskilstuna kommun

Pär är chefen som på ett entusiasmerande, målmedvetet och inspirerande sätt leder hela organisationen i arbetet med att på ett inkluderande sätt skapa framtidens kommun. Med sin energi och sitt genuina intresse för att utveckla organisationen, sin förmåga att göra alla delaktiga och med sin särpräglade färdighet att skapa mötet med såväl medarbetare som medborgare förflyttar han organisationen mot framtiden.

Cecilia Grefve, Socialchef, Höörs kommun

Med styrka, målmedvetenhet och energi har Cecilia skapat en inkluderande socialtjänst där såväl medarbetare som medborgare omfattas av en värdegrund som vilar på ett respektfullt, ansvarsfullt och tillitsfullt bemötande. Hon inspirerar sina medarbetare till att finna glädje och stolthet i sitt arbete och med ett genomtänkt förhållningssätt för hon verksamheten mot framtidens socialtjänst.

Höörs kommundirektör Jan Sohlmér är mycket glad över att Cecilia Grefve blivit nominerad:

– Det känns oerhört positivt och välmotiverat att Cecilia får denna uppmärksamhet och att hon blivit nominerad till det här prestigefyllda priset. Hon har verkligen arbetat i enlighet med den motivering som leder till utmärkelsen. Nu hoppas jag givetvis att hon även står som slutlig segrare, men redan att bli slutligt nominerad är tillräckligt hedrande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *