Advokatfirma förstärker inom upphandling

Advokatfirman Kahn Pedersen förstärker sin bemanning på områdena offentlig upphandling och IT-området med fyra nya medarbetare. – Det kommer att ge oss ännu bättre förutsättningar att bistå våra klienter i alla frågor som rör offentlig upphandling och IT-relaterad juridik, säger Kristian Pedersen i en kommentar.
De fyra nya på byrån är Erik Olsson, Daniel Lundqvist, Erik Woodcock och Fredrik Gustafsson. Erik Olsson är välkänd i upphandlingssammanhang och kommer börjar sin anställning i september. Daniel Lundqvist är advokat specialiserad på IT-relaterad juridik, outsourcing, integritetsskydd och kommersiella avtal. Erik Woodcock är advokat specialiserad på IT-relaterad juridik, outsourcing, integritetsskydd och kommersiella avtal med en gedigen bakgrund med nästan 20-års yrkeserfarenhet. Fredrik Gustafsson är jur.kand. och förväntas bli advokat inom kort och påbörjar sin anställning som biträdande jurist i september.
– Dessa rekryteringar innebär att vi får en rejäl resursförstärkning, och ett ännu vassare team inom områdena offentlig upphandling och IT-relaterad juridik. Vi är förstås mycket glada över att kunna förstärka vårt team med några av de allra främsta juristerna inom våra specialistområden, avslutar Kristian Pedersen.
Kristian Pedersen, som innan han tillsammans med kollegan Johan Kahn grundade Advokatfirman Kahn Pedersen, var tidigare verksam på Advokatfirman Delphi (2006-2015) och är en av Sveriges mest erfarna jurister inom offentlig upphandling. Han har också erfarenhet av försvars- och säkerhetsupphandling och allmän kommersiell förvaltningsrätt. Kristian Pedersen är författare till böckerna Centrala frågeställningar vid offentlig upphandling och Upphandlingens grunder (Jure Förlag) samt till ett stort antal artiklar om upphandling och näraliggande frågor. Han har också varit föredragande vid Konkurrensverket och jurist på Nämnden för offentlig upphandling.

0 thoughts on “Advokatfirma förstärker inom upphandling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *