Ny chef för Kammarkollegiets upphandlingsstöd

Agneeta Anderson blir ny chef för Kammarkollegiets upphandlingsstöd. 

Den 1 september tar Agneeta Anderson över som chef för Kammarkollegiets upphandlingsstöd. Agneeta har arbetat som upphandlingsspecialist vid Upphandlingsstödet sedan april 2010 och har gedigen och bred erfarenhet av offentlig upphandling. Agneeta kommer närmast ifrån AB Svensk Bilprovning där hon varit inköpschef och har tidigare varit upphandlingschef på Skatteverket och i Solna Stad.

– Nu gäller det att vidareutveckla och förvalta upphandlingsstödet. Vi kommer naturligtvis att fortsätta att driva utvecklingen av elektronisk upphandling. En ambition är också att vi i större utsträckning ska vara ute i olika sammanhang för att informera om och fånga upp synpunkter på vårt arbete, säger Agneeta Andersson i pressmeddelandet.

Chefen för Upphandlingsstödet rapporterar till Kammarkollegiets Generaldirektör Claes Ljungh som i rekryteringsprocessen sökt en god ledare med förankring i upphandlingshantverket. Claes Ljungh är mycket nöjd med utnämningen av Agneeta Anderson och kommenterar:

– Agneeta har en stark förankring i upphandlingsvärlden och jag är övertygad om att hon kommer att bli en framgångsrik chef. Hennes dokumenterade erfarenhet av ledarskap kommer också att vara av stor betydelse för arbetet med att vidareutveckla Upphandlingsstödet.

Läs mer på www.upphandlingsstod.se.

Källa: Kammarkollegiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *