Nya IT-avtal med Bolagsverket

Bolagsverket har tecknat ramavtal med en rad IT-konsulter efter en upphandling påbörjad i maj 2014.
En av de vinnande leverantörerna är IT-konsultbolaget R2M med fokus på affärskritisk integration och öppen innovation. Företaget har tilldelats ett fyraårigt ramavtal med verket.
IT-konsultföretaget har kunder inom myndigheter och kommunal verksamhet kring att skapa samhällsvärden med hjälp av systemintegration och erfarenhet av detta område sedan 1996. Man vill bistå kunden att identifiera fall där värdet ökar och tid sparas för tjänstemän och medborgare.
– Vi har under de senaste månaderna vunnit viktiga upphandlingar inom myndigheter i Sverige, och vi ser med stor tillförsikt på att fler myndigheter och organisationer kommer att anamma våra tjänster framöver, säger Magnus Kling, vice vd på R2M AB, i ett pressmeddelande.
Under det senaste året har företaget levererat lösningar till ett flertal stora myndigheter, bland annat Skatteverket, Skolverket, Arbetsförmedlingen och Pensionsmyndigheten. Ramavtalet med Bolagsverket gäller under fyra år och täcker in alla typer av IT-kompetens.
R2M arbetar med att utveckla och förbättra affärskritiska IT-plattformar, med fokus på integration och öppen innovation. Företaget driver IT-förändringsarbete, bland annat inom områdena leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *