2018 års Nyskapande och Offentliga Chef har utsetts


Steinunn Asgeirsdottir Förvaltningschef, Patientnämnden Stockholms läns landsting, blev årets Offentliga Chef 2018 och under kongressen Offentlig Chef i Stockholm. Den glada vinnaren
– Jag kunde inte förstå att det var sant! Jag är jätteöverraskad speciellt med tanke på alla de övriga nominerade som satt runt borden, skrattar Steinunn i en kort pratstund direkt efter prisutdelningen med Offentlig Affärer.
– Jag hoppas att den här utmärkelsen kommer hjälpa till att lyfta min verksamhet ytterligare. Jag vill verkligen uppmärksamma att patientnämnden finns. Vi gör verkligen skillnad och vi strävar efter att de som vänder sig till oss ska känna sig hörda och känna att de bidrar till att utveckla svensk sjukvård.
Peter Graf VD för Tiohundra AB blev utnämnd till Årets Nyskapande Chef 2018 på samman event.
– Jag är överväldigad, det är otroligt, jag är jätteglad och stolt, säger Peter till Offentliga Affärer .
– Jag tror att min iver och det faktum att jag brinner för att förändrar, förbättra och effektivisera sjukvården har bidragit till att jag blev tilldelad detta pris, berättar Peter och fortsätter; sen vill jag gärna lyfta fram alla fantastiskt duktiga medarbetare i vården och det tror jag också är viktigt.
– Mitt tips till chefer i offentlig sektor som vill bli mer innovativa är att se möjligheterna, var modig, ta ut svängarna och testa gränserna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *