Datortillverkaren Dynabook ingår partnerskap med IGEL

 

  • Satellite Pro C40-H och L50-G är de första IGEL Ready-verifierade dynabook-enheterna
  • Enheterna är validerade och klara att driftsätta IGEL:s nästa generations operativsystem för en ny nivå av säkerhet och distansarbete
  • Fler enheter kommer att läggas till i programmet under de kommande månaderna

10 februari 2021, Neuss, Tyskland – Dynabook Europe GmbH och IGEL tillkännager idag att dynabook har anslutit sig till IGEL Ready-programmet som teknikpartner för klientenheter. Partnerskapet innebär att IGEL:s nästa generations operativsystem kommer att valideras för ett antal dynabook-enheter, vilket säkerställer att de drar fördel av den utökade säkerhetsnivå som IGEL erbjuder.

Satellite Pro C40-H och Satellite Pro L50-G är de första IGEL Ready-verifierade dynabook-enheterna. Med IGEL:s snabba, lättinstallerade och körklara operativsystem kan slutanvändarna komma igång direkt med IGEL OS på sina enheter. Dessa produkter är också bland de första mobila klientenheter globalt som verifieras som IGEL Ready, vilket ger dynabook-kunderna möjlighet att leverera kostnadseffektivare, effektivare och säkrare distansarbete till sina medarbetare.

Företag och organisationer som använder dynabooks IGEL Ready-enheter kommer att kunna dra nytta av IGEL:s hela ekosystem med över 100 IGEL Ready-partners, vars teknik är helt kompatibel och klar att användas och integreras med dynabooks enheter genom IGEL OS. Programmet skapar ett ekosystem där kunderna kan välja mellan kompatibla enheter, verktyg och applikationer inom en rad olika kategorier, snabbt distribuera dessa till sin virtuella skrivbords- eller molnarbetsplats och sedan säkert komma åt dem från alla dynabook-enheter som är försedda med IGEL-programvara.

Dynabook-kunder som använder IGEL Ready-enheter kommer också att kunna driftsätta med vetskapen om att IGEL OS kommer att fungera smidigt på enheten och erbjuda en förstklassig användarupplevelse.

“Genom att bli IGEL Technology Partner kan våra kunder dra nytta av enkel, säker och kostnadseffektiv driftsättning av virtuella arbetsplatser, något som blir allt viktigare i denna era av distansarbete, och i synnerhet inom de sektorer som kräver den mest robusta klientsäkerheten”, säger Damian Jaume, VD, Dynabook Europe. “Vi är stolta över att Satellite Pro C40-H och L50-G är två av endast en handfull mobila klientenheter som hittills verifierats som IGEL Ready och ser fram emot att få in ännu fler dynabook-enheter i programmet under de kommande månaderna.”

“Vi är glada att välkomna Dynabook Europe till IGEL Ready-programmet, vilket ytterligare formaliserar en långvarig relation mellan de två företagen”, säger Divya Saggar, Senior Manager, IGEL Alliances på IGEL. “Mot bakgrund av att framtidens databehandling ligger i molnet erbjuder IGEL Ready-programmet dynabooks kunder möjlighet att dra nytta av den ökade säkerheten i vårt avancerade operativsystem, samtidigt som de får tillförlitlig och friktionsfri tillgång till ett brett utbud av verktyg, applikationer och tjänster som är avgörande för att möjliggöra kontinuitet och tillväxt i företaget.”

Mer information finns på: https://www.igel.com/ready/showcase-partners/dynabook-europe/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *