Fullt hus när Mercell bjöd in till ökad dialog för att skapa bättre offentliga affärer

Mercell Live är en ny uppstickare bland mötesplatserna kring offentlig upphandling och visade redan på premiären i mitten av november att intresset och behovet av att mötas är stort.

330 inköpare, upphandlare och leverantörer samlades på Kulturhuset i Stockholm för att ta del av föreläsningar, nätverka, lära känna varandra och varandras utmaningar.

Fredrik Kristiansson, Mercell

– Vi på Mercell sitter idag mitt i mellan flera av köparna och leverantörerna och vill dela med oss av kunskapen från båda sidorna samt lyfta fram att ökad dialog kan vara en väg till utveckling av den offentliga affären, säger Fredrik Kristiansson, Head Of Customer Success, Mercell.

Vill se fler anbud och bättre affärer

Vi kan se en utmaning inom branschen att offentlig upphandling blir mindre intressant för företag att delta i och att inköpssidan fokuserar mer på att göra rätt än att göra bra affärer. Detta vill vi motverka. Vi vill se fler företag i offentlig sektor, fler anbud och bättre affärer.

Så vi hoppas att Mercell Live gav deltagarna praktiska tips om och verktyg hur de kan utveckla och vinna fler affärer med den offentliga sektorn. Samt att eventet bidrog till ökad kunskap om varandras vardag mellan köpare och säljare. Vi är jättenöjda med dagen och Mercell Live är definitivt något vi kommer att komma tillbaka med 2023, avslutar Fredrik Kristansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *