Handslaget delas ut i Almedalen

För tolfte året i rad delas utmärkelsen Handslaget ut till Sveriges bästa offentliga upphandling. Priset har blivit något av en institution i Upphandlarsverige. Nytt för i år är att pristagaren får ta emot priset under Almedalsveckan.

Tidigare har priset varit knutet till Upphandlingsdagarna som hålls årligen i januari. När dagarna arrangeras i ny regi ter det sig naturligt att instiftaren, OFFENTLIGA AFFÄRER, fortsätter att hålla i priset.

Vilket tillfälle kan då passa bättre än Almedalsveckan? Evenemanget är Sveriges största arrangemang med politiker, företag, intresseorganisationer och allmänhet på plats under intensiva sommardagar i det vackra Visby.

”Många har hört av sig”
Urban Nilsson, vd på Hexanova och grundare av Handslaget, säger i en kommentar att ett stort antal personer har hört av sig och vill att priset skall få leva vidare.
– Vi vill inte göra dessa besvikna och det känns ur flera perspektiv viktigt att fortsätta dela ut handslaget, inte minst ur tidningens perspektiv, tillägger Urban Nilsson.
Vidare påpekar Urban Nilsson att bevakningen av landets offentliga upphandling inte blivit mindre viktig ur tidningens perspektiv bara för att evenemangsverksamheten avyttrat Upphandlingsdagarna.
Prisutdelningen kommer att ske i Anslutning till Offentliga Affärers årliga Mingel under Almedalsveckan.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *