Hög tid att nominera till Handslaget

Utmärkelsen HANDSLAGET är ett pris som instiftades av tidningen Offentliga Affärer 2008 och som rönt stor uppmärksamhet såväl bland offentliganställda som leverantörer, liksom medialt. Nu är hög tid att nominera!

Priset tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning. Priset kan även tillfalla en eller flera personer som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen, stimulerat till nytänkande eller bidragit till en sund utveckling inom offentlig upphandling.

Utdelning på Hamburger Börs
I år sker utdelningen i samband med Mötesplats Offentliga Affärer 2021 som genomförs den 20-21 oktober på Nackastrandsmässan. Själva prisutdelningen äger rum i samband med banketten på kvällen den 20 oktober. Plats: Hamburger Börs.

Varje år nomineras åtta organisationer och minst lika många personer till Handslaget som sedan delas ut under pompa och ståt i samband med banketten vid Sveriges största konferens och mötesplats kring offentlig upphandling, inköp, statsstöd och e-handel.

Du kan nominera en organisation/person genom att klicka på nedanstående länk och själv motivera varför just denna upphandling skall anses vara värd att belönas med årets pris.

Klicka här för att lämna ditt förslag!

År 2019 delades Handslaget ut till Louise Strand, Region Skåne, av OFFENTLIGA AFFÄRERS redaktör Bo Höglander i samband med Almedalsveckan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *