IFL och Danske Bank

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och Danske Bank Sverige vann den prestigefyllda kategorin Professional Development inom Excellence in Practice Award (EIP) 2013, som för sjunde året i rad anordnas av European Foundation for Management Development, EFMD.

EFMD är en global, ideell branschorganisation, baserad i Bryssel,som har nära 800 anslutna lärosäten med 25 000 akademiker, praktiker från näringsliv, offentlig sektor samt konsultbranschen i över 80 länder. Varje år belönar EFMD i tävlingen Excellence in Practice Award samarbeten mellan Executive Education företag och kunder som tillsammans genomfört framgångsrika utvecklingsinsatser.

Tvärvetenskapligt
IFL vid Handelshögskolan och Danske Bank Sverige vann med beskrivningen av programmet ”Pathway to Premium – Creating Investment Advisors at Danske Bank” som visade hur man utvecklade rollen för finansiella rådgivare i enlighet med bankens strategi. Kombinationen av tvärvetenskapliga ämnen som finans, sociologi och psykologi skapade den unika utbildningen. Positiva, mätbara effekter dokumenterades genom ökad kunskap, förbättrad kvalitet i den personliga rådgivningen som ökade säljvolymerna.

– Jag och vi på IFL är mycket stolta över det här priset. Det är resultatet av ett långvarigt samarbete och det visar hur vi tillsammans med kunden skapar effekt som är direkt mätbar och knuten till kundens affärsmål. Det har varit ett privilegium att få samarbeta med Danske Bank i det här projektet, säger Kristina Nilsson, Director Faculty & Product Development på IFL vid Handelshögskolan i Stockholm.
Källa: Handelshögskolan i Stockholm

FAKTA
IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en av Europas ledande aktörer inom Executive Education. IFL erbjuder chefsutvecklingsprogram, finansiella program och försäkringsutbildningsprogram i världsklass, baserade på en kombination av forsknings- och erfarenhetsbaserad kunskap, med utgångspunkt i praktiska utmaningar.
Källa: Handelshögskolan i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *