ISS världsbäst på outsourcing

ISS, ledande global leverantör av facility services, rankas etta på International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) årliga rankning av världens bästa outsourcingföretag.

– Vi är mycket stolta och djupt hedrade över att IAOP har utsett ISS till världens bästa outsourcingföretag, kommenterar  Jeff Gravenhorst, vd för ISS Group och fortsätter:

– Vi ser rankningen som en förtroendeförklaring för ISS och vår globala plattform från vilken vi integrerar och själva levererar en komplett uppsättning av facility services såsom catering, fastighetstjänster, städning, stödtjänster och säkerhetstjänster över hela världen.

– Jag vill också tacka våra 534 200 medarbetare runt om i världen. Utan deras djupa engagemang och stolthet de visar i sitt dagliga arbete med att leverera tjänster till våra kunder, skulle vi aldrig ha nått denna hedervärda titel, avslutar Jeff Gravenhorst.

Tuff konkurrens

ISS har varit på Global Outsourcing 100-listan under flera år. År 2011 uppnådde ISS en andraplacering. I år är första gången ISS når förstaplatsen.

– Eftersom aspiranterna ständigt höjer ribban och outsourcingindustrin fortsätter att växa och mogna på många marknader är konkurrensen tuff, säger Jag Dalal, Managing Director för Thought Leadership, IAOP och ordförande i domarutskottet. Han fortsätter:

– Att listas på The Global Outsourcing 100 är en stor bedrift, särskilt med tanke på den hårda konkurrensen, och vi är stolta över att ge ISS detta erkännande för deras förträfflighet.

– Då vi 2013 börjar ana en måttlig tillväxt i ekonomin, kommer det att vara viktigare än någonsin att välja rätt outsourcingpartner, kommenterar IAOP:s styrelseordförande Michael Corbett.
Källa: ISS Facility Services

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *