Kvinnan som vill förändra världen – Sahar El-Nadi – författare och journalist från Kairo

Under den egyptiska revolutionen 2011 var Sahar en av de få som vågade stå upp mot den egyptiska ledningen på Tahirtorget i Kairo. Sahar har sedan 2011 rest världen runt och delat med sig av sina ledarerfarenheter. Hon har mottagit stående ovationer på Harvard University och Chicago University och på det kungliga slottet i Stockholm under rubriken” Ledarskap i svåra tider”. Sahar El-Nadi är i Stockholm för att inför Sveriges offentliga chefer dela med sig av vad det var som gav henne modet att stå upp på Tahirtorget under den arabiska våren. Hon kommer att fokusera på drivkrafter för att lyckas och på vad det innebär att ha en effektiv och kreativ kommunikation och om att nå resultat kopplat till uppdraget.

Under början av juni kommer Sahar El-Nadi att ge ut en bok. Den baseras på Islam i en modern kontext sett ur en kvinnas perspektiv. Konferensdeltagare på Offentlig Chef och Offentlig Ekonomi 2013 kan beställa boken på konferensen.

Pressinbjudan

Tisdagen den 28 maj kl. 10.00 hälsas pressen välkommen till Nacka Strandsmässan där Sahar El-Nadi berättar om sin bok och besvarar pressens frågor.

För presskontakt och ackreditering kontakta:
Tess Benschner Johnsson
Pressansvarig Offentlig Chef och Offentlig Ekonomi 2013
tess@hexanova.se

Källa: Offentlig Chef och Offentlig Ekonomi 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *