Nominera Sveriges modernaste myndighet

På Kvalitetsmässan i november delas utmärkelsen Sveriges modernaste myndighet ut för andra året. Före den 15 april ska nomineringarna vara inne.

Sverige har omkring 370 statliga myndigheter som arbetar för att människor och företag ska få en bra och effektiv service. Uppdraget innebär ständig utveckling och ständiga förbättringar.

Nu utlyses utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet. Syftet är att ytterligare stärka utvecklingsandan och förbättringsivern. Alla statliga myndigheter, stora som små, är inbjudna att vara med.

Allt som behövs för att anmäla myndigheten är att besvara 50 kryssfrågor och lämna en beskrivning i fri text, som anger hur myndigheten arbetar för att utveckla sin verksamhet. Texten får vara på högst 24 000 tecken, vilket motsvarar åtta A4-sidor.

Före den 15 april måste anmälan vara inne. Nominera din myndighet genom att fylla i formuläret som finns på www.kvalitetsmassan.se. De nominerade myndigheterna presenteras i seminarium på Kvalitetsmässan som arrangeras den 15-17 november 2011. Vinnaren tillägnas ett eget seminarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *