Ny HR-ansvarig på Pulsen

Den 19 mars 2018 börjar Eva Fröberg som ny Human Resources Manager på Pulsen AB.
Som HR-ansvarig kommer hon stötta Pulsens bolag i att attrahera rätt kompetens och att behålla och utveckla befintliga medarbetare i takt med att bolagen växer. En viktig byggsten i arbetet är att kontinuerligt bygga och utveckla Pulsen som arbetsgivarvarumärke.
Eva Fröberg
Pulsenkoncernen växer kraftfullt och har ett stort behov att rekrytera spetskompetens till sina specialistområden i de olika bolagen. För att stötta det arbetet och för att på ett bredare plan stärka arbetsgivarvarumärket Pulsen har bolaget rekryterat en ny HR-manager.
Eva Fröberg har en lång erfarenhet av att bidra till olika organisationers utveckling och kommer närmaste från byggbolaget Peab där hon varit HR-manager och personalchef för affärsområdet Anläggning i region Väst.

Familjebolag i spännande skede
– Pulsen är ett välrenommerat familjebolag med tydligt fokus på långsiktighet och tillväxt vilket tilltalar mig. Bolaget är inne i ett mycket spännande skede där det finns alla möjligheter att tillsammans med duktiga människor få bidra till något fortsatt stort och fint, säger Eva Fröberg som kommer arbeta med att utveckla både det goda ledarskapet och det goda medarbetarskapet inom bolagen.
– Det känns fantastiskt bra att få Eva som medarbetare. Redan nu görs goda insatser inom respektive bolag kring medarbetarskap och arbetsmiljö, men det går att göra mycket mer. Medarbetarna är vår största tillgång och den centralt placerade HR-rollen gör att vi kan utbyta erfarenheter och utvecklas inom området i en högre takt än tidigare. Med Evas klokskap och erfarenhet som stöd kan vi ta nästa steg på vår utvecklingsresa att bli en arbetsgivare i världsklass, säger Jonus Bartholdson, VD för Pulsenkoncernen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.