Programmet klart för eFörvaltningsdagarna

Nu är programmet klart för eFörvaltningsdagarna och kan beskådas i programversion 1.0 på en helt nydesignad webbplats.
Årets tema är ”Från e till digital succé”. Om Sverige ska ha en chans att leda utvecklingen och dra nytta av digitaliseringens möjligheter måste vi ta steget från best practice till next practise. Och det bör ske i dag!
Nr 2 av OFFENTLIGA AFFÄRER kommer att publicera flera artiklar på temat digitalisering och digital transformation. Några har du redan kunnat läsa här i kortare versioner.
Till exempel framhåller författarna till boken Att leda digital transformation, Joakim Jansson och Marie Andervin, att digitaliseringen påverkar hela bolaget – från värderingar och vision till hur man arbetar internt och fram till mötet med kunden. Båda medverkar på eFörvaltningsdagarna i oktober med sitt företag Digjourney.
Marie Andervin deltar i en namnkunnig panel som ska diskutera digitaliseringen och bl.a. varför svenskt offentlig sektor halkar efter på området. I panelen finns bland andra Göran Persson, tidigare statsminister, Ann Hellenius, CIO Stockholms stad, och Ardalan Shekarabi, civilminister.
Kolla in den nya webbsidan här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.