SigtunaHem väljer Webforums styrelsewebbslösning

Webforum, marknadsledande leverantör av webbtjänster för dokumentintensiva projekt och samarbeten, har utvecklat samarbete med det kommunala bostadsbolaget SigtunaHem ytterligare. Förutom att Webforums lösning för effektivare projektarbete länge använts hos bostadsbolaget så används nu även Webforums Styrelsewebb för att effektivisera och säkra även bostadsbolagets styrelsearbete.

SigtunaHem har tidigare använt Webforums lösning för projektarbete i flera år, och såg ett behov av att även använda ett styrande och effektiviserande verktyg för sitt styrelsearbete.  Lösningen installerades i december 2013 med mycket gott resultat.

– Vi har använt Webforums lösning för projekt i närmare tre år och varit mycket nöjda. Vi såg därför ett behov att även effektivisera vårt styrelsearbete och sedan slutet av förra året har vi använt oss av Webforums styrelsewebb. Styrelsewebben är en mycket användarvänlig lösning som uppfyller våra höga krav på flexibilitet, säkerhet och inte minst de goda miljöaspekterna då vi minskar pappersanvändningen. Verktyget finns alltid tillgängligt för våra användare och sparar både tid och pengar för oss, säger Michael Eklund, projektledare IT på SigtunaHem.

Ökad efterfrågan på lösningar för effektivare styrelsearbete
Webforum har sedan 1997 utvecklat och sålt webbtjänster för dokumentintensiva projekt och samarbeten med stor framgång. Allt fler företag och organisationer ser nu över hur styrelsearbetet sköts och intresset för att effektivisera och säkra arbetet ytterligare är stort.

– Vi upplever ständigt att vår lösning vinner stort förtroende på marknaden. Vi är givetvis mycket glada att även SigtunaHem känner förtroende för oss som företag och våra lösningar och nu valt att implementera vår styrelsewebblösning för att effektivisera och säkra deras styrelsearbete, säger Albert Huth, VD för Webforum Europe AB.

Webforums Styrelsewebb är en lösning för effektivare styrelsearbete, för företag och organisationer med höga krav på professionellt styrelsearbete och som har behov av att dela dokument och annan information på ett säkert och effektivt sätt. Lösningen kombinerar bra funktionalitet och hög säkerhet med ett intuitivt gränssnitt som användarna känner igen från sina egna datorer. Allt arbete sker direkt på webben och det enda som behövs är en webbläsare och tillgång till internet.

Källa: Webforum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *