SOI – glad och pålitlig 40-åring

Som de flesta redan känner till fyller SOI jämnt i år och jag, som en av två av våra utsända kan inte annat än konstatera att konferensen håller högsta klass med en blandning av duktiga talare och utställare som lockar deltagarna till sig.
Min kollega skulle bevaka hela eventet, medan jag själv var på plats i endast par timmar under konferensens dag två av tre. Med handen på hjärtat kan jag berätta att jag blev hälsad välkommen direkt vid ingången där alla fick en namnbricka och några instruktioner.
När jag stod där nere vid ingången tänkte jag för mig själv ”hur ska det här funka med tanke på att det är förlagt på flera våningar”? Efter att jag gått runt och tittat åt både höger och vänster kan jag intyga att det fungerade klockrent. Borden som var dukade med kaffe, frallor och annat sött och gott, besökare och deltagare som minglade och skapade nya kontakter och livligt samtal, leenden hos utställarna, engagerad och trevlig värdpersonal – allt borgar för framgångsrika mötesplatser!
SOI, Sveriges Offentliga Inköpare, är en ideell, allmännyttig förening med cirka 1 300 medlemmar, dagligen sysselsatta med offentliga inköp och konferensen är bl.a. till för dessa som arbetar med just offentliga inköp. Ändå måste jag nämna att även jag som kommer ”utifrån” och inte arbetar med offentliga inköp faktiskt har känt mig som en del av familjen.
På min väg ut träffade jag värdpersonal som med ett leende på läpparna hälsade att jag är välkommen tillbaka. Allt med en vinkning och ett ”hej då, hoppas vi ses igen”. Sådant lämnar en inte oberörd av och blev en perfekt avslutning för min del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *