Spännande program börjar ta form

Nu formas programmet för Mötesplats Offentliga Affärer – en uppgraderad och utökad variant av Upphandlingsdagarna.

Den 15-16 september 2021 planeras Mötesplats Offentliga Affärer – en uppgraderad variant av de tidigare populära Upphandlingsdagarna med Anbudsmässa som grädde på moset. Platsen blir Nacka Strand – på mångas begäran.

Bland förslag på ämnen och inslag som kan komma att ingå i det digra programmet märks kommande förenklingar i LOU, effektivare offentliga inköp för tryggad välfärd, cirkulär ekonomi, kategoristyrning, säkerhet i ”molnet”, digitalisering, e-handel och mycket mer.

Första mötet, ny projektledare
På onsdagen den 17 februari samlades programrådet till sitt första möte i Stockholm. Flertalet kunde samlas fysiskt med bibehållen distans medan några deltog digitalt. Idéer kring teman och seminariespår stöttes och blöttes och det var högt i tak som vanligt.

Med på samlingen var bl.a. den nye operative ansvarige och projektledaren för Mötesplats Offentliga Affärer, Ola Lundqvist, med många års erfarenhet av mässbranschen.

Upphandlarsverige
Med en samling deltagare från instanser som Upphandlingsmyndigheten,  Statens inköpscentral Kammarkollegiet, polisen, advokatbyråer, leverantörer, konsultbolag samt Sveriges Offentliga Inköpare, talar mycket för att dagarna blir intressanta och matnyttiga för alla i Inköpssverige.


De av deltagarna i Programrådet som samlades fysiskt på
onsdagen. Foto: Ola Lindqvist.

Ett gediget arbete
Efter den första dagens möte skrev Urban Nilsson, vd Hexanova Events och ansvarig utgivare OFFENTLIGA AFFÄRER på LinkedIn:

– Tack för ert gedigna arbete, ser fram emot att se er igen och att kunna lansera ett superintressant konferensprogram i slutet av mars.

Texten uppdateras i takt med att programmet tar form. Nästa möte med Programrådet hålls den 10 mars.

Läs mer här:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *