Svenska advokater högt rankade

Svenska advokater inom offentlig upphandling och närliggande områden raknas åter högt av Chambers Partners. Anna Ulfsdotter Forssell och Kristian Pederssen, välkända i Upphandlarsverige, toppar.

Chambers Europe rankar de ledande advokaterna och advokatbyråerna över hela Europa. Deras juridiska ranking är baserad på ”djupgående analyser och forskning, utförd av vår erfarna forskargrupp”, heter det på webbplatsen.

För andra året i rad rankas Kahn Pedersens verksamhetsgrupper Public respektive Digital i den allra högsta kategorin ”Band 1”. Även på individuell nivå rankas advokaterna på Kahn Pedersen som några av Sveriges allra bästa inom sina områden.

Kristian Pedersen, VD.

Offentlig upphandling
Inom Public Procurement (offentlig upphandling, red:s anm.) rankas Kristian Pedersen i Band 1. Inom Information Technology rankas Johan Kahn som en av två svenska advokater i Band 1. Erik Olsson rankas i Band 2 inom Public Procurement. Daniel Lundqvist som sedan tidigare är rankad i Band 2 inom Fintech rankas i Band 3 inom Information Technology.

– Det är inte många byråer i världen som rankas i Band 1 inom samtliga verksamhetsområden. Med vår höga grad av specialisering blir det såklart enklare än för en fullservicebyrå som inte kan fokusera lika tydligt. Det är just av det skälet vi driver vår verksamhet på det sätt vi gör, säger Kristian Pedersen, VD.

Stolta och glada
Anna Ulfsdotter Forssell, Advokatfirman Ulfsdotter, har återigen blivit rankad inom området Public Procurement, band 1 i Chambers and Partners: Europe Guide 2021.
– Vi är mycket stolta och glada över detta och önskar rikta ett varmt tack till alla våra klienter, samarbetspartners och branschkollegor som bidragit till denna vassa ranking, säger Anna Ulfsdotter Forssell.

LinkedIn skriver Anna litet mer lättsamt:
– Varning Skryt! Jag kan inte låta bli att dela denna nyhet. Jag har blivit rankad i Band 1 i Chambers i år igen. Stolt och tacksam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *