Tillhandahåller gratis tjänst för direktupphandling

Visma Commerce har beslutat att kostnadsfritt tillhandahålla tjänsten Visma Direktupphandling till offentliga och privata inköpare på grund av rådande coronakris.

Visma tillhandahåller verktyg till många upphandlande enheter och företag i Sverige. I rådande kris arbetar bolaget intensivt med att försöka bidra ytterligare med funktioner som kan förenkla för verksamheter som vill kunna leverera varor och tjänster och samtidigt underlätta för upphandlande enheter att säkra att inköpsflöden flyter stabilt.

– Det känns mycket bra att vi kan erbjuda en användarvänlig och flexibel molnlösning som ger bättre styrning och kontroll över direktupphandlingar med tanke på rådande situation i samhället, säger Marie Ceder, vd Visma Commerce.

Effektiva direktupphandlingar är viktiga för den offentliga affären

Det sker fler direktupphandlingar än någonsin just nu. För att hantera dessa på ett effektivt sätt och samtidigt få en dokumentation över genomförda direktupphandlingar i organisationen erbjuder Visma nu möjligheten att genomföra direktupphandlingar via vår tjänst Visma Direktupphandling helt gratis.

– I kristider är den offentliga marknaden ofta en stabil och säker marknad för många företag. Köparna har ofta brådskande och helt oväntade behov. Direktupphandling utgör den länk som både kan säkra företagens verksamhet och samtidigt hålla den offentliga verksamheten igång, säger Marie Ceder.

Visma Direktupphandling innehåller funktioner för att på ett enkelt sätt upprätta och distribuera underlag, hantera frågor och svar, ta emot anbud och slutligen hantera beslut/meddelande och beställning till leverantörer. Systemet levereras med stödtexter och mallar som organisationens administratör kan anpassa och underhålla.

Så kommer du igång

Användaren kommer snabbt igång med verktyget och får stöd via webbinarier och filmer. Verktyget kan användas fristående från övriga system och användare kan enkelt läsas in av kunden själv.

För att ta del av tjänsten anmäl dig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.