Upphandlings­rättsligt nätverk i Göteborg

Det relativt nystartade upphandlingsrättsliga föreningen i Göteborg höll ett möte under hösten som gästades av Agneeta Anderson, chef för Kammarkollegiets upphandlingsstöd.

− Det är roligt och smickrande att vara här och prata. Vi är mycket stolta över det arbete vi gör på det nationella upphandlingsstödet, säger Agneeta Anderson.

Vad pågår hos er på Upphandlingsstödet just nu?
− Vi arbetar i en mycket intensiv fas med att färdigställa de vägledningar vi gjort utfästelser om att leverera före årsskiftet. Det är ett flertal publiceringar på vår webb som väntar.

Upphandlingsrättsliga föreningen i Göteborg är en ideell och oberoende förening med syfte att främja upphandlingsrättslig utbildning och forskning i Västsverige. Styrelsens ordförande är Helena Rosén Andersson, advokat på Advokatfirman Lindahl.

Varför startade man föreningen?
− Lindahl samarbetar sedan tidigare med universitetet i en kurs i upphandlingsrätt som går årligen. Det var i samtal med universitetet som frågan om möten och fortbildning på området kom upp och det visade sig finnas ett stort intresse att träffas över gränserna. Vi välkomnar deltagare från myndigheter, leverantörer, domstolar, inköpare i både kommunen och regionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *