Välfärdsdagarna – programmet klart

Nu är programmet klart för Välfärdsdagarna som arrangeras parallellt med eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober. Ett fullspäckat program med djup och bredd samt talare och medverkande på toppnivå.

Eller vad sägs om Kjell A Nordström, forskare och författare med världsledande forskning inom företagsstrategier som föreläser om globalisering och ledarskap, Anders Ygeman, Digitaliseringsminister (Deltar via livestream) och Jenni Nordborg, Statssekreterare och regeringens life science-samordnare. Dessutom: Sara Meunier, CTO, Inera, Jean-Luc af Geijerstam, generaldirektör på Vårdanalys samt Per Schlingmann, föreläsare och expert på kommunikation, strategi och framtidsfrågor.

Sara Meunier, CTO, Inera.

Per Schlingmann medverkar tillsammans med Kjel A Nordström under rubriken Corona express – en liten föreläsning om världen efter pandemin. Programmet meddelar: Här får vi förklarat varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom områden som digitalisering tar vi sjumilakliv framåt i tiden, men inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur kan du och din organisation agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår? 

Arrangörernas mål med programmen för de parallellt löpande, synkroniserade, systerkonferenserna Välfärdsdagarna och eFörvaltningsdagarna är att ge dig en dagsaktuell bild av utvecklingstrender, utmaningar och möjligheter i den digitala transformationen.

Urban Nilsson, VD Hexanova och programansvarig.

Beslutsfattare målgrupp
Urban Nilsson, vd Hexanova och programansvarig Välfärdsdagarna, framhåller i en inledande text i programbladet:
– Välfärdsdagarna vänder sig, som namnet säger, mera direkt till toppledare, utvecklingsansvariga, verksamhetsledare och andra ledande beslutsfattare inom och för välfärdstjänsterna – vård, omsorg, utbildning, socialtjänster. Tillsammans skapar vi en vinnande välfärd för alla, idag och för framtiden!

Läs mer och se hela programmet, klicka här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *