Vem vinner Handslaget 2017?

Snart är det återigen dags för Upphandlingsdagarna 2018! Den här gången genomförs det på Kistamässan den 31 januari – 1 februari i regi av Easyfairs för första gången.
Easyfairs förvärvade konferensen och mötesplatsen Upphandlingsdagarna tidigare i år och fortsätter sitt samarbete med Hexanova. Hexanova har drivit arrangemanget i 15 år, så det var ett naturligt steg att ta. Vi på Offentliga Affärer fortsätter dela ut priset Handslaget för årets bästa upphandlare eller upphandling under banketten för Upphandlingsdagarna.

Joachim Wersén, Swedavia – förra årets vinnare

Därmed är det hög dags att nominera till detta prestigefyllda pris som har ett stort genomslag över hela landet. Handslaget symboliserar den goda affären och senast var det Joachim Wersén från Swedavia Inköp som vann priset med motiveringen:
Vinnaren av Handslaget 2016 är ett föredöme för andra i offentlig sektor. Man har genom sin upphandling utvecklat upphandlingsförfarandet och gynnat innovation. Den skapar nytta för både den egna organisationen och för samhället i stort. Vinnaren har tagit ansvar för att deras pengar ska verka för en hållbar framtid och en bättre miljö. Upphandlingen bidrar till fortsatt goda offentliga affärer.
Vem vinner i år? Klicka här för att skicka in din nominering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.