Mötesplats finns nu som Podd

Nu finns Mötesplats OFFENTLIGA AFFÄRER som podd! I ett av de många spännande avsnitten diskuteras hållbar offentlig upphandling – ett tema som är högaktuellt just nu. Gustav Stenbeck, tidigare bl.a. Greenpeace, är entreprenör, affärsängel och föreläsare. Han svarar på frågor och samtalar med programledaren.

I podden diskuteras aktuella ämnen som handlar hur vi kan skapa bättre offentliga affärer och öka kunskapen kring dessa. ”Vi riktar oss både till dig som själv jobbar i en offentlig organisation och till dig som gör eller vill göra affärer med den offentliga sektorn. Ta del av det senaste avsnittet här och följ podden på Acast eller Spotify”, heter det på mötesplatsens sajt.

Gustav Stenbeck.

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han har jobbat med både svenska och multinationella företag, i syfte att förbättra deras lönsamhet och minska deras fotavtryck under tiden. Han har varit hållbarhetschef åt Petter Stordalens Nordic Choice Hotels och blev under den tiden utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer och hållbarhetsmäktigast i hotell- och resebranschen.

Idag arbetar Gustav Stenbeck som entreprenör och affärsängel där han bara investerar i bolag som både har förmågan att tjäna pengar och göra världen bättre. Han är även en flitigt anlitad föreläsare i Norden och USA där han pratar om förändringskraften i hållbarhetsfrågorna. 2019 var Gustav Stenbeck nominerad till Årets Talare, Genombrott Man.

Här nedan hittar du podden.