Nindev skapar app för Skansens besökare

Apputvecklarna Nindev vann Skansens upphandling, i konkurrens med ett 20-tal bolag, och blir därmed leverantör av Skansens officiella app. Appen planeras vara klar för lansering i slutet av april 2013 och kommer att finnas tillgänglig för både iOS och Android.

– Vi vill kunna möta våra gäster med högsta tänkbara servicenivå. Skansen är stort och vi erbjuder tusentals populära evenemang varje år, styrkor som ibland skapar problem – gästen kan lätt känna sig lite vilsen och därför utvecklar vi nu en Skansenapp i samarbete med Nindev, säger Karin Algvik, projektledare och ansvarig för Skansens digitala arbete.

Tanken med appen är att underlätta för Skansens besökare. Nindev har sedan starten 2010 byggt appar och mobila lösningar som fokuserar på användarnytta. För en organisation som Skansen blir appen en möjlighet att erbjuda sina besökare uppdaterad information, både inför och under ett besök på Skansen.

– Att vinna en upphandling är alltid fantastiskt kul, och särskilt för en så stor aktör som Skansen. Det är ett konstaterande att vår approach håller, att det handlar om nytta och värde i första hand, säger Björn Flintberg, VD på Nindev.

Källa: Nindev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *