Spännande program inför Almedalen

Måndag den 3 juli drar OFFENTLIGA AFFÄRERS digra program igång i tältet på Strandvägen 4, Almedalen, Visby. För sjunde året i rad!
Först ut är ett panelsamtal med fem framgångsrika kvinnliga ledare som berättar om sin väg till toppen i fem helt olika organisationer. Ärkebiskop Antje Jackelén deltar, liksom Magdalena Gerger, VD och Koncernchef, Systembolaget; Eva-Lotta Löwstedt Lundell, VD, SKL Kommentus; Vesna Jovic, VD, SKL Sveriges Kommuner och Landsting; Sofia Gerstenfeld, VD, Visma Enterprise.
Bland övriga programinslag märks Advokatfirman Lindahls DEN RATIONELLA UPPHANDLINGSSTRATEGIN måndag 3 juli kl 16.00. Mer om den i en separat artikel!
Några timmar tidigare har civilminister Ardalan Shekarabi intervjuats om regeringens nationella upphandlingsstrategi och förhoppningsvis gett en lägesrapport angående de sju inriktningsmål som ska ge myndigheterna klarhet i den nationella upphandlingsstrategin.
Högaktuella föreläsare
Som vi berättat förut utmärks OFFENTLIGA AFFÄRERS seminarietält av högaktuella föreläsare, seminarier och vassa paneldebatter. Intresset för programpunkterna är alltid stort och lockar många besökare.
Här är några axplock ur programmet, som presenterades i en tidigare artikel av Hexanovas medarbetare Patrik Strömberg:
Inrikesminister Anders Ygeman kommer prata om den nationella säkerhetsstrategin som omfattar alltifrån trygghet, säkerhet och hälsa till att försvara frihet, säkerhet och rätt till självbestämmande. Hur ser strategin ut för att nå dessa mål? Hur blir vi trygga och säkra?
En annan het programpunkt handlar om ledarskap och är den som vi valt att kalla Framgångsrika kvinnliga ledare som förebilder. Kvinnliga starka förebilder blir fler och fler. Vi har valt att lyfta fram några som är ledare för olika organisationer och som blivit förebilder för många i Sverige.

Heta paneldebatter

Vi har också alltid välbesökta och heta paneldebatter. En av dessa paneldebatter som nog kommer att bli riktigt intressant är debatten Alternativa fakta inom offentlig upphandling. Den handlar om att fler företag lämnar offentliga anbud och de leverantörer som vinner ofta använder sig av ”alternativa fakta” för att vinna. Vad gör vi åt detta? Debatt mellan experter inom offentlig upphandling.
Detta och mycket mer händer hos oss på Offentliga Affärer i Almedalen. Se till att träffa oss där och läs vårt mycket intressanta program. Missa inte att ha koll på när vi pratar om just ditt område. Se till att vara på plats!
Hela det spännande programmet hittar du via länken:
https://www.offentligaaffarer.se/wp-content/uploads/2017/06/Almedalen_Program.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.