Atea skriver avtal med Kammarkollegiet

Kammarkollegiet tecknar ramavtal med Atea Sverige om digitala mötesrum. Det totala värdet är mellan 150 och 200 miljoner kronor per år.
Ramavtalet med Kammarkollegiet innebär att svenska myndigheter, kommuner och landsting får stöd och hjälp i sitt behov av produkter, tjänster och funktionstjänster inom området videolösningar för digitala möten.
– Digital samverkan och kommunikation är ett mycket viktigt satsningsområde för oss då det skapar en plattform för nya tjänster och produktiva användare hos våra kunder. Vi är därför mycket glada över ramavtalet med Kammarkollegiet, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige.
Ramavtalet är ett nytt avtalsområde inom Kammarkollegiet och en ny affär för Atea Sverige. Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning på ytterligare två år.
Förutom Atea Sverige är det ytterligare fem leverantörer som har fått ramavtal med Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet om digitala mötesrum. Det totala uppskattade värdet för affären är mellan 150 och 200 miljoner kronor per år.
Källa: Atea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *