”Avskeda kriminella anställda!”

– Vi måste städa ut de med koppling till de kriminella nätverken från sina anställningar i staden. Göteborg ska inte vara en plattform för kriminella nätverk, vi ska bekämpa dem på alla tänkbara sätt.

Det hävdar tre borgerliga politiker i norra Hisingen i Göteborg. Det är Jens Adamik (L), ordförande Norra Hisingen, Sabina Music (C), vice ordförande Norra Hisingen, och Pierre Alpstranden (M), ledamot Norra Hisingen.

I ett debattinlägg lovar de att vara ”stenhårda mot alla som ingår i kriminella nätverk och avskeda dem.”

Försiktighetsprincip
Politikerna anser att det ska råda en försiktighetsprincip mot dem som behöver stadens hjälp, de ska inte behöva bli utsatta för de kriminella gängen när de söker hjälp.

– Därför kommer vi att driva frågan om avsked hårt, staden ska inte betala skadestånd till kriminella. Skulle facken driva frågan om avsked och Arbetsdomstolen dömer oss för dessa avsked så vilar ansvaret tungt på dessa parter.

Debattörerna avslutar;
– Vi är nu i en så akut situation med den grova kriminaliteten att vi måste agera hårt och resolut. Vi kommer göra allt i vår makt för att driva de kriminella organisationerna ut från Göteborg.

Bilden: Sabina Music (C), vice ordförande Norra Hisingen. Foto: Centerpartiet.

Debattinlägget var infört i Expressen/GT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *