De nominerade för årets offentliga chef

De nominerade för årets offentliga chef

Varje år under konferensen Offentlig Chef, mötesplatsen för landets offentliga chefer, delas priset ut till den ledare som bäst motsvarar de vinnande kriterierna.

Årets offentliga chef är tänkt att gynna och motivera till god ledarskapskultur inom landets offentliga verksamheter. 

Priset är instiftat av Tidningen Offentliga Affärer och prisutdelningen sker under mötesplatsen Offentlig Chef onsdagen den 13 mars på Quality hotel globe i Stockholm. 

De nominerade är: 

Hanna Jarl, Anstalts- och häktesdirektör, Kriminalvården

Steinunn Asgeirsdottir, Förvaltningschef, Patientnämnden Stockholms läns landsting

Sven-Erik Rhen, Rektor, Storfors kommun

Karin Svanberg, Enhetschef, Brottsförebyggande rådet

Eva Klang-Vänerklint, Förvaltningschef, Hörby kommun

Marie Eriksson, Chef för HR-avdelningen enhet externt, Domstolsverket’

Katarina Andersson, Kommundirektör, Falköpings kommun

Charlotta Jonegård, Verksamhetsområdet Upphandling Service och Logistik, Region Östergötland

Hexanova Media Group är ett mediabolag som ger ut tidningar och arrangerar årliga konferenser och mötesplatser för den offentliga sektorn. Fokus ligger alltid på att hjälpa våra uppdragsgivare att förbättra sina affärer via kommunikation.Vårt ledmotiv är ”kunskap är källan till goda affärer” och det är detta vi vill att du ska ta del av via våra kanaler, event och media.

0 thoughts on “De nominerade för årets offentliga chef

  1. jaha, och att kommundirektören känner till ren mobbing från en av enhetscheferna och inte ens bemödar sig att svara på mejl i ett sånt läge.. sån löja för drabbade! och de är inte bara jag, utan flera stycken!

  2. Att nominera Eva Klang Vänerklint är ett hån mot personal och vårdtagare. Det finns inget intresse för vården. All fokus läggs på tekniska hjälpmedel och annat som inte handlar om den vård som ges. Vårdtagaren kommer i sista rummet. Bristande rutiner bristande kunskap bristande empati rinner som en flod uppifrån och ner till personalen som bara är en utgift. Egentligen hade allt varit enklare utan vårdtagarna så kunde Eva glänst med en ekonomi i balans. Skrämmande låg kvalite på den vård som ges.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.