Det nya upphandlingsstödet i Almedalen

I början av juli varje år möts den offentliga och privata sektorn på Sveriges största mötesplats. Många har insett att detta är ett unikt tillfälle att skapa nya kontakter och fördjupa befintliga under seminarier såväl som under mingel. Självklart är även Offentliga Affärer på plats! Under tre dagar arrangerar vi tillsammans med partners ett antal intressanta seminarier på Wisby Strand Congress & Event.
Det är mycket som händer den 1 juli. Bland annat förs Miljöstyrningsrådet över till Konkurrensverket och Eskil Nord presenterar den första delen av genomförandeutredningen av EU-direktiven. Vi på Offentliga Affärer har denna händelserika dag bjudit in Dan Sjöblom, Generaldirektör på Konkurrensverket till vårat seminarietält på Wisby Strand Congress & Event. Dan kommer inleda den andra dagen av högintressanta seminarier med att berätta om det nya upphandlingsstödet på Konkurrensverket.
Ett samlat upphandlingsstöd – hur påverkar det dig?
Från och med den 1 juli 2014 är allt upphandlingsstöd samlat hos Konkurrensverket. Den nya organisationen ska erbjuda ett samlat och mer slagkraftigt upphandlingsstöd,
samtidigt som tillsynsrollen på både upphandlings- och konkurrensområdena ska värnas. Hur kommer organisationen se ut och hur kommer det att fungera?
Vad innebär detta för dig som upphandlare? Vill du veta mer om det nya upphandlingsstödet? Ta chansen och ställ dina frågor!
Seminariet börjar kl. 08.30 och platsen för seminarietältet är Strandvägen 4.
Programmet i sin helhet hittar du här: http://www.offentligaaffarer.se/event/offentliga-affarer-i-almedalen/
Missa inte heller Offentliga Affärers succémingel tillsammans med våra partners den 1 juli kl. 17.30-21.30 på Kallbadhuset.
Föranmälan till minglet krävs. Kontakta oss på: sarah.nilsson@hexanova.se
Varmt välkommen att lyssna till Dan och delta på våra övriga seminarier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *