Electrolux Home hjälper dig hela vägen

Electrolux Home har ett stort utbud av de senaste vitvarorna från Electrolux-koncernens alla välkända varumärken. Med mycket kunskap inom området hjälper vi gärna till att hitta de produkter som skulle passa just er.

När ni går i köksfunderingar, så kan vi erbjuda ett eget svensktillverkat kök med många olika Svanenmärkta luckor att välja bland. Dessutom hjälper våra utbildade köksritare dig att rita och planera köket – helt gratis! Electrolux Home har utöver detta duktiga montörer till hands, om ni behöver det.

Även tvättstugan behöver ses över med jämna mellanrum, och uppda-teras med nya, fräscha och mer miljövänliga produkter. Vi kommer gärna till er tvättstuga och inventerar produktparken. Electrolux Wascator har miljöanpassade och energisnåla varor som vi varmt kan rekommendera.

Nu när du vet lite mer om vårt utbud är steget inte långt att höra av dig, så att vi kan prata vidare. Om du är extra nyfiken, kan du gå in på www.electroluxhome.se eller besöka någon av våra butiker. När det är dags för förändringar så finns vi här, redo att hjälpa till hela vägen.

FAKTA

Företagsnamn:
Electrolux Home

Omsättning:
650 msek

Antal anställda i Sverige
:
Ca 250 st

Huvudkontor:
St Göransgatan 143
105 45 Stockholm

Regional representation i Sverige:
Butiker på 60 platser i Sverige,
se www.electroluxhome.com

Certifieringar miljökvalitet:

ISO9001 och ISO 14001 miljöcertifiering

Aktuellt ramavtalsområde:
Hushållsprodukter (vitvaror) och fastighetstvätt, Installation och transport av produkter. Besiktning av fastighetstvättstugor efter önskemål.

Giltighetstid:

2009-01-01 fram till 2011-12-31

Kontaktperson:

Andreas Lindström
Telefon 08-247235
E-post: andreas.lindstrom@electroluxhome.com

Hemsida:

www.electroluxhome.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *