Framtidens hälsofrågor i fokus

I dagarna samlas 3 600 deltagare från kommuner, landsting, myndigheter, företag och akademi i Göteborg för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.
Evenemanget kallas Vitalis och vill under tre dagar skapa innovationer, affärer och samarbeten. För att åstadkomma detta erbjuds besökarna ett konferensprogram, kombinerat med en stor utställning. Kompetensutveckling, nätverkande och en viktig diskussion om vårdens och omsorgens framtid och hur visioner blir verklighet, utlovas också.
Seminarier, produkter, tjänster
Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till att visa exempel på införanden och verktyg för personer som utvecklar och jobbar med eHälsofrågor. På utställningen visar aktörer från branschen upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.
Bland rubriker/teman som tas upp på konferensen 2017 (25-27 april) märks, beslutsstöd, förändringsledning, hälsotjänster och kommunal eHälsa. Men även ”Medical Imaging”, patientsäkerhet, teknik och vård i hemmet. Som om detta inte vore nog nämns dessutom vård på distans, vårdtjänster, välfärdsteknologi och äldreomsorg.
Läs mer om Vitals via länken: https://vitalis.nu/
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *