Här presenteras årets vinnare

Under gårdagens bankett för eFörvaltningsdagarna och Publikom delades de ärofyllda priserna ut. Stort grattis till vinnaren av Megafonen 2016, Jonas Wallin, Landstinget Västmanland och till  Jonatan Lindholm, Alingsås kommun som vann årets eDiamond Award.

Stort grattis till vinnaren av Megafonen 2016,  Jonas Wallin och Landstinget Västmanland!
För första gången någonsin korar vi vinnaren av Megafonen, priset för årets offentliga kommunikatör som särskilt bidragit till goda resultat kring verksamhetens kommunikations- och informationsuppdrag. Priset är instiftat av Offentliga Affärer och delas ut under banketten för Publikom på K-Märkt i Stockholm.

Motiveringen lyder:
Vinnaren av Megafonen 2016 har skapat goda resultat kring verksamhetens kommunikations- och informationsuppdrag. Deras förändringsresa har bidragit till framgångar för flera förvaltningar inom organisationen och gynnat deras tillväxt.Det vinnande förslaget har trots samma budgetramar visat effekten av god kommunikation. Genom att stärka sitt varumärke och skapa stolthet bland medarbetarna har de bevisat att deras kommunikation är avgörande för organisationens framgång.  Förslaget är ett föredöme för Sveriges offentliga kommunikatörer.

Stort Grattis till Jonathan Lindholm på Alingsås kommun tar hem priset eDiamond Award 2016!
Under årets bankett för eFörvaltningsdagarna korades vinnaren av eDiamond Award 2016, ett pris instiftat av Offentliga Affärer. För sjunde året i rad utser vi den organisation som under året bäst erbjudit medborgare, företag och den egna organisationen nya möjligheter genom att etablera samhällsnyttiga e-tjänster.

Motiveringen lyder:
Vinnaren av eDiamond Award 2016 har skapat tjänster som ba­nat väg för andra kommuners möjlighet till digitalisering. Deras projekt har bidragit till förenklade kommunikationsmöjligheter som skapar effektivitet i organisationen. Resultatet gynnar digitaliseringsprocessen i svensk offentlig förvaltning och andra verksamheter kan med enkelhet använda deras öppna plattformar i sina egna sammanhang. Det vinnande förslaget har på ett föredömligt vis skapat en kommunnytta som är hållbar över tid. Projektet gynnar fortsatt utveckling och digitalisering.

Vi vill med detta pris belöna myndigheter, landsting och kommuner som skapat nytta för framtidens eMedborgare. Priset är instiftat av publikationen Offentliga Affärer och målsättningen är att bidra till att Sverige blir ett föregångsland inom området e-förvaltning, lokalt, regionalt, nationellt och globalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *