”Häxjakt på oss ovaccinerade”

Ingen kan tvinga mig till vaccinering enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige och EU. Men moraliskt har stämningen piskats upp till att man är osolidarisk och ovaccinerade hängs redan ut som skyldiga till att pandemin fortsätter.

Det hävdar Peter Wahlbeck, konstnär och komiker.

Han tillhör en av de yrkesgrupper som drabbats hårdast av alla restriktioner och önskar att allt ska återgå till det normala.

– Men om jag lyfter på några stenar så upptäcker jag att det även finns läkare som ser allvarliga risker med massvaccinering. Inte en enda gång har jag sett ett seriöst reportage eller artikel med en forskare eller läkare som haft en avvikande åsikt få komma till tals i ”vanlig” media, hävdar Wahlbeck.

I en debattartikel i Göteborgs Posten uttrycker han förvåning över hur ”frihetssträvande personligheter gjort sig till språkrör för den sida som kommer att dela upp medborgarna i olika läger.”

– Den sida jag tillhör kommer aldrig att kunna göra sin röst hörd på samma villkor som den sida som valt att följa makten och myndigheterna, avslutar Peter Wahlbeck.

Läs hela debattartikeln via länken:

https://www.gp.se/debatt/stoppa-h%C3%A4xjakten-p%C3%A5-oss-ovaccinerade-1.55180419

One thought on “”Häxjakt på oss ovaccinerade”

  1. Peter Wahlbeck: Kan det bero på att det råder en bred konsensus i forskarvärlden att vaccin är bra. Speciellt efter att sedvanliga tester är genomförda. Jag såg häromdagen en skämtteckning med något så allvarligt som en gravsten med texten: Jag gjorde min egen research.
    Tänkvärt tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *