Hon modererar Välfärdsdagarna 2021

Parallellt med e-Förvaltningsdagarna hålls även Välfärdsdagarna 2021 som vänder sig mera direkt till toppledare, utvecklingsansvariga, verksamhetsledare och andra ledande beslutsfattare inom och för välfärdstjänster – vård, omsorg, utbildning, socialtjänst.

Datum är 27-28 oktober och platsen är Nackastrandsmässan.

Nyligen avslöjades vem som blir moderator för Välfärdsdagarna 2021, Catharina Barkman, med bred erfarenhet inom området. Hon har varit departemenstråd i Regeringskansliet, innovationsdirektör i Stockholms läns landsting och ansvarar i dag för Forum for Health Policy.

– Jag är hedrad över att få leda en så viktig konferens som Välfärdsdagarna 2021. Det är givet att en mötesplats skapad för och med nyckelpersoner och experter inom välfärdssektorn, har potential att ge bestående avtryck i utvecklingen och förvaltningen av våra välfärdstjänster, säger Catharina Barkman i ett nyhetsbrev från arrangören.

Stor ödmjukhet 

Hon känner stor ödmjukhet inför utmaningen att leda och bidra till att optimera potentialen i det spännande programmet.

– Jag älskar att vrida på perspektiven och ställa spetsiga frågor för att ge dynamik och energi i panelsamtal. Jag brinner för innovationer och effektivitet för invånarnas bästa, både som skattebetalare och mottagare av offentliga tjänster. Jag ska göra mitt yttersta, så att konferensdeltagarna känner sig välkomna att komma med reflektioner och frågor och bli stimulerade att relatera budskapet till den egna situationen och uppdraget. 

Urban Nilsson, programansvarig för båda eventen säger:

– Vårt mål med programmet för de parallellt löpande och synkroniserade systerkonferenserna Välfärdsdagarna och eFörvaltningsdagarna är att ge deltagarna en dagsaktuell bild av utvecklingstrender, utmaningar och möjligheter i den digitala transformationen.

Urban Nilsson, VD Hexanova och ansvarig utgivare OFFENTLIGA AFFÄRER.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *