Hur prioriterar vår regering?

– Jag blir inte klok på det naiva i att inte undanta konferens och utbildningsbranschen från restriktionerna. Det säger Urban Nilsson, grundare och vd på Hexanova och ansvarig utgivare för Offentliga Affärer.

Han menar att konferens och utbildningsbranschen har betydligt bättre koll på såväl deltagare som regelverk, och medel att agera för en trygg miljö.

– Dessutom utan större spridningsrisk än i övriga samhället, snarare lägre, medan vissa andra miljöer är i princip helt fria att verka, säger Urban Nilsson och nämner sådant som att hänga på ölhak, trängas vid köttdisken och köa på Ullared. Och med det nya undantaget som nyligen gick igenom är det fritt fram att dansa loss på nattklubb!

– Jag har inget alls emot vare sig lite barhäng eller nattklubb, men undantaget skulle justera tidigare orättvisor i restriktionerna!

Urban Nilsson, vd Hexanova Media Group AB.Urban Nilsson.

– Om vi inte vill gå under är det således dags att hänga upp Ullared-skylten på dörren, för där råder ju uppenbarligen ingen risk för smittspridning, säger Urban Nilsson ironiskt.

Han avslutar:

– Det är märkligt att detta bara får fortgå medan konferens och kunskapsbranschen till slut kommer att gå under. Gör om, gör rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *