Jonas Sjöstedt om framtidens välfärd

”Att få bort vinst i välfärden är en vinnarfråga som har stöd långt utanför våra kretsar, även bland moderater.” Det säger Jonas Sjöstedt, ordförande i Vänsterpartiet och PROFIL i kommande utgåva av OFFENTLIGA AFFÄRER.

Han har stor tilltro till att den utredning som ska lägga fram förslag om hur vinst i välfärden ska tas bort, verkligen kommer med skarpa förslag. Om så inte blir fallet ser han och Vänsterpartiet fram emot en stor valvinst 2018, eftersom man har opinionen med sig i frågan.

Jonas Sjöstedt ser partiordförandeskapet som ett fint uppdrag och tycker att partiet är starkare i dag och har mer inflytande än tidigare. Läs mer om Jonas Sjöstedts reflektioner om skatter, välfärd och vad han gör på fritiden i papperstidningen!

Foto: Bo Höglander

 

0 thoughts on “Jonas Sjöstedt om framtidens välfärd

  1. Jonas Sjöstedts politik består av en enda sak och det är att skapa kommunism i landet. Han börjar med sektorkommunism för skola och vård. De områden där kvinnor verkar. Det finns en rädsla hos Jonas anser jag och det är starkviner skall fågelliv makt på lika villkor som män. Han vill hålla oss pånarrande utan makt eller pengar. Detta skapar mer våld och elände i världen. Jämlika villkor mellan kvinnor och män skapar balans. Min inbjudan sedan drygt ett år står fat du är välkommen till oss på MamaMia för att diskutera verklig välfärd med kvalité och sparsamhet med samhällets pengar, törs du Jonas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *