Kahn Pedersen medlem i globalt specialistnätverk

Advokatfirman Kahn Pedersen har som första och enda svenska advokatbyrå blivit invald i det globala specialistnätverket Outsourcing Law Group (www.outsourcinglawgroup).
Det består av ledande internationella advokatbyråer inom outsourcing, inklusive bl.a. Morrison Foerster (USA, UK och Asien), Gorrissen Federspiel (Danmark) och Kennedy Van der Laan (Nederländerna).
Nätverket syftar till att kunna möta globala klienters behov vid internationella outsourcingaffärer. Dessutom sker ett omfattande kunskapsutbyte och utveckling av så kallade best-practices samt även möjlighet för juniora jurister att delta i utbytesprogram.
Pedersen klar
– Juridisk rådgivning i samband med outsourcingaffärer är en viktig del av vår kärnverksamhet. Tack vare vårt fokus, vår kunskap och erfarenhet har vi på kort tid etablerat en stark marknadsposition i Sverige såväl som internationellt. Även om de andra byråerna i Outsourcing Law Group är större än vad vi är, ansågs vi vara den givna svenska kandidaten i kraft av vår kompetens och erfarenhet inom outsourcing, säger Kristian Pedersen, medgrundare och delägare i Advokatfirman Kahn Pedersen.
Han vill betona att Outsourcing Law Group är ett icke-exklusivt nätverk som bygger på samarbete i gemensamma projekt.
– Vi bibehåller därmed vårt oberoende och kommer att fortsätta våra befintliga samarbeten med andra advokatbyråer i de berörda länderna, säger Kristian Pedersen till sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *